Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata SC SULTANA BIJOUX SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului nostru.

Site-ul www.sultanabijoux.ro este operat de societatea SC SULTANA BIJOUX SRL, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J13/1773/2011 avand CUI 28927733.

Conform Legii nr. 677/200, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email info@sultanabijoux.com

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii produselor comandate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii produselor. Oricand puteti opta pentru stergerea datelor dvs. din baza noastra de date. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai organelor abilitate ale statului in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil folosind sectiunea de Contact sau adresa de e-mail.